2 Kasım 2010 Salı

Değer yargıları

Değer yargılarımız kimi zaman yıpranır ve çeşitli yaşam evrelerinde farklılaşır , düşünce tarzımız değişir gelişir. Kimi zamanda zayıflar , insan ilişkilierinde of , dediğimiz vay dediğimiz anlar olmaktadır. Şiimdi şiir in demiyle bununda ne alakası var diyen okuyucuların olduğunu düşünüyorum. Şiir nere değer yargıları nere kesker alakadar diyorsunuzdur.

Kimi zaman tek kelime tek satır yazamam , bitmiş künemiş kalem gibi köşede üşürüm , önüme gelen buharlar ve sıcaklıklar beni ısıtmaz herzaman boş gelir dünya , ve satırlarıda dolduramam kendimida avutamam , böle zamanlarda yazı hazırlayamaz ve şiir yazamaz olursunuz. Taki bir heves bir şevki yakalarsanız o anki değer yargınız ve hevesiniz sizlere oldukça verimli yazılar yaza bilecek duruma getirmektedir. Bu günlerde böyle bir heves içersine yeniden girdiğimi sizlerle paylamak istedim.

İlerleyen yazılarımda yeni şiirlerimi sizlerle paylaşıyor olacağım. Şiirlerimin sebebi değer yargılarımız ve bu değer yargılarımızda değerli olan herşeye eyilecek , bükülecek bir duygu yoğunluğu içersinde olduğumu blog vastasıyla paylaşacağım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder